Over ons

98a141257cafe1e6b60df418bd77b20a.png

Locus People is actief in de arbeidsbemiddeling en biedt menselijke capaciteit aan gericht op de financiële en technische markt. Locus People heeft een grote variëteit aan opdrachtgevers zoals gemeenten, de provincie, het rijk, accountants- en belastingadvieskantoren, bouwbedrijven, energieproductie, duurzame distributie, ingenieurs- en constructiebureaus, architectenbureaus en waterschappen.

Werven van geschikte kandidaten enerzijds en die koppelen aan de juiste opdrachtgevers anderzijds is de corebusiness van Locus People.

Dit dragen wij uit door middel van onze missie, visie en strategie:

Visie:

“In onze visie willen wij altijd de beste kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers. Dit realiseren wij door onze diepgaande kennis van mensen te gebruiken bij het maken van de juiste selectie. Andersom is het onze visie om voor medewerkers de best passende werkgever te vinden. Dit weten wij te realiseren door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de werkgeversmarkt. Het succes van onze organisatie is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van onze medewerkers die wij hoog in het vaandel hebben staan”.

Missie:

“In onze missie willen wij een betrouwbare werkgever zijn en daarmee leverancier van goed gekwalificeerd personeel. Wij zijn dan ook een specialistische bemiddelaar binnen de financiële, technische- en overheidssector. Locus People stelt medewerkers en opdrachtgevers in staat bij elkaar te komen en zo een goede relatie met elkaar aan te gaan”.

Strategie:

Onze strategie is gebaseerd op persoonlijk inhoudelijk contact, aangevuld met snelheid, kwaliteit en kwantiteit tegen een reële kostenstructuur. Onze strategie is daarbij gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • Wij willen een specialist zijn en daarmee goed binnen ons vakgebied.
  • Onze accountmanagers en recruiters hebben zelf ervaring binnen het vakgebied en spreken daarmee de juiste taal om de geschikte medewerker en opdrachtgever bij elkaar te brengen.
  • Door het toepassen van het “local for local” principe brengen we niet alleen vraag en aanbod dicht bij elkaar, maar zorgen we ook dat de omstandigheden waarbinnen dit gebeurt optimaal zijn.

Contactformulier

Benieuwd naar onze mogelijkheden en of opzoek naar een geschikte medewerker voor uw project? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier
Disclaimer | Privacy policy | Cookies | Algemene voorwaarden