Opdrachtgevers

Locus People brengt opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. In de afgelopen jaren heeft Locus People een breed netwerk opgebouwd van zowel hooggekwalificeerde studenten als Young& High professionals om zo voor u de juiste medewerker te vinden. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en richten zich daarbij vooral op een persoonlijke aanpak, deze persoonlijke aanpak staat dan ook bij Locus People hoog in het vaandel.

Normering

Binnen Locus People opereert Locus People Engineering onder de NEN 4400-1 en VCU certificering, op deze manier borgt u als opdrachtgever dat de juiste procedures omtrent veiligheid en gezondheid gewaarborgd blijven. Daarnaast kunt u zich verzekeren van gekwalificeerde en getoetste professionals welke op de hoogte zijn van de laatste wet-en regelgeving omtrent veiligheid en gezondheid.

Wij leveren desgevraagd een geldige verklaring Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA) verstrekt door de belastingdienst. Locus People beschikt daarbij over een geldige SBI-code volgens de Wet Allocatie Arbeid Door Intermediairs (WAADI) en over een geblokkeerde rekening (G-Rekening) voor juiste en tijdige afdracht van loonheffingen.

Detachering

detachering.pngDetachering is dé oplossing als het aankomt op personeelsproblemen. Flexibel inzetbaar personeel is de uitkomst voor opdrachtgevers die snel over extra kennis of capaciteit willen beschikken. Gemiddeld gezien beschikken organisaties over 80% vast- en 20% flexibel personeel. De globale trend is dat dit flexibele aandeel over het geheel stijgt door de steeds veeleisendere markten. De goed opgeleide en gecertificeerde specialisten in dienst van Locus People, zijn dé oplossing en worden voor zowel vaste als variabele perioden ingezet.

Zelfstandigen

Op de capaciteitsveranderingen die u als opdrachtgever heeft wordt u geacht snel en flexibel te handelen, daar waar een snelle variabele inzet vaak moeilijk in te plannen is met “eigen” personeel is dit vaak interessant voor zelfstandigen.

Locus People heeft een goed netwerk opgebouwd met zelfstandigen en kleine gespecialiseerde bureaus. Samenwerken aan interessante projecten levert voor beide partijen voordeel op, zowel op korte als op lange termijn. 

Contactformulier

Benieuwd naar onze mogelijkheden en of opzoek naar een geschikte medewerker voor uw project? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier
Disclaimer | Privacy policy | Cookies | Algemene voorwaarden